Zonnepanelen en installateurs: Vind lokale installateur > M.H.B Techniek

M.H.B Techniek

M.H.B Techniek - solar panel installer in Hoogezand
Vredenburgweg 7
9601 KL, Hoogezand


Werkervaring


Klantervaring
0 0

Werkgebied

Vrijblijvende offerte

Of bel ons: 020 30 80 186

Ik ga akkoord met de alg. voorwaarden en privacy

Bedrijfsinformatie

M.H.B. Techniek is in 2018 opgericht door Michel Blaauw. Op dit moment heeft het bedrijf 16 enthousiaste professionals in dienst die altijd voor u klaar staan. Wij hebben ons ontwikkeld tot een regionaal bedrijf dat onder andere gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van zonnepanelen in Noord-Nederland. Maar ook voor technische diensten, camerasystemen, ICT en elektra kunt u bij ons terecht. De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring en expertise opgedaan door projecten voor en samen met andere bedrijven te realiseren. Onze vakbekwame monteurs hebben bijvoorbeeld mooie opdrachten afgerond bij hotels en campings. U vindt ons portfolio hier . M.H.B. Techniek kenmerkt zich door: – De levering van diverse producten, systemen op maat en diensten: van koeltechniek, zonnepanelen plaatsen, technische diensten, installatietechniek tot het plaatsen van waterontharder. – Ervaren professionals waarvan de kennis altijd up-to-date is en die werken conform de wettelijke voorschriften – Wij investeren in jonge talenten en leiden hen intern op- Klantvriendelijk, persoonlijk en betrouwbaar – Door ons uitgebreide netwerk en de korte lijnen met leveranciers zijn de mogelijkheden eindeloos – Wij staan 24/7 klaar voor al uw technische problemen – Gratis en vrijblijvende offertes en adviezen Wij denken met u mee en gaan in goed overleg op zoek naar de beste oplossing voor u!

Diensten

Subsidie: De subsidie is de teruggave van de BTW. Het BTW bedrag (minus € 20,- P/1000Wp) ontvangt u na aanvraag terug van de belastingdienst. Levering: Levering en plaatsing binnen 6 weken na opdracht.

Garantie

Garantie Paneel: URE: Product en opbrengst 80% - 25 jaar Longi Solar: Product en opbrengst 80% - 25 jaar Omvormer: Growatt, 10 jaar (Garantie bijkopen is mogelijk) Solar Edge, 12 jaar, Optimizer 25 jaar (Garantie bijkopen is mogelijk) Enphase Micro omvormers: 25 jaar. Montage: M.H.B. Techniek: 10 jaar.

Merken zonnepanelen

URE / NSP Longi Solar Suntech

Omvormers

SMA Enphase SolarEdge Growatt

Keurmerken

Geen keurmerken opgegeven

Klantervaringen over M.H.B Techniek (0 / 5)

(Gebaseerd op 0 reviews)

Wacht op eerste feedback