Zonnepanelen en installateurs: Vind lokale installateur > Friesland Solar

Friesland Solar

Friesland Solar - solar panel installer in Rottevalle
Buorren 2
9221 TA, Rottevalle


Werkervaring


Klantervaring
0 0

Werkgebied

Vrijblijvende offerte

Of bel ons: 020 30 80 186

Ik ga akkoord met de alg. voorwaarden en privacy

Bedrijfsinformatie

Friesland Solar haalt haar kracht uit de sterke combinatie van persoonlijk advies met volledige ontzorging voor het realiseren van een complete pv- installatie. Zo zijn wij dé officiële dealer van SolarEdge, hierdoor beschikken wij over zonnepanelen met geïntegreerde optimizers vanuit SolarEdge zelf! Doe er nu je voordeel mee. Het Friesland Solar proces heeft verschillende stappen: • 1 Afspraak en de kennismaking • 2 Adviesgesprek • 3 Uitbrengen offerte • 4 Inregelen realisatie systeem • 5 Nazorg en onderhoud. Let op, prijzen zijn gebaseerd op een systeem met Power Optimizers. Het URECO zonnepaneel als uitzondering.

Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in de particuliere markt en in het midden-en kleinbedrijf. Door de diverse specialismen kunnen wij u vakkundig adviseren en tevens efficiënt werken. We leveren alleen maar A-merk materialen voorzien van alle keuringen en certificaten en de bij behorende garanties. Ook de leveranciers zijn steng geselecteerd. Friesland Solar werkt met de grootste Nederlandse en Europese leveranciers waar goede verstandhoudingen mee zijn. Ook hier geldt dat persoonlijk contact erg belangrijk is.

Garantie

Merken zonnepanelen

SolarEdge

Omvormers

SolarEdge Solis

Keurmerken

SolarEdge Certified Installer

Voorbeeld van installaties

Voorbeeld installaties van Friesland Solar uit RottevalleVoorbeeld installaties van Friesland Solar uit RottevalleVoorbeeld installaties van Friesland Solar uit Rottevalle

Klantervaringen over Friesland Solar (0 / 5)

(Gebaseerd op 0 reviews)

Wacht op eerste feedback